Kuzeykent Şehit İsmail Koç Anaokulu
KUZEYKENT ŞEHİT İSMAİL KOÇ İLKOKULU BARAJ MAH. BAYRAK CAD. NO 6 ALTINDAĞ / ANKARA

VİZYON

Öğrencisi, öğretmeni velileri ile mutlu, toplum ve çevresiyle bütünleşmiş bir okul olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatarak geleceğe hazırlamak , yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimizle güç birliği içinde öğrencilerimizi hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak. Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren bir eğitim kurumu olmak. Toplumda bilgi ve düşüncelerine yer verilen, Türk Milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, sorgulayarak öğrenen, araştıran, çözümleyen, uygulayan, karar verme yeteneğine sahip, sorumluluk alabilen öz güvenli bireyler yetiştirmek.

NORMAL

09.00-14.00